Live Love Run

Live Love Run är en del av Move Breathe Pause där vi tillsammans lyser upp mörkret – både bokstavligt och bildligt talat.

Live Love Run är ett reflexevent där man tar på sig en pannlampa och går eller springer den reflexslinga som satts upp endast för en kväll. Alla är välkomna att delta och det är ett perfekt tillfälle att samla ihop ett gäng vänner eller kollegor och tillsammans uppleva något som är utöver det vanliga. Eventen har kommit att bli en härlig stund med mycket glädje, värme och gemenskap – en magisk paus medan ljuskäglan lyser upp den mörka stigen framför oss.

Vem som helst är välkommen att delta i Live Love Runs event. Det utgår en anmälningsavgift som oavkortat går till Move Breathe Pause’s verksamhet vilket gör det möjligt att erbjuda mer aktiviteter och stöd till cancerberörda.

Live Love Runs bakgrund

Reflexrundorna har funnits sedan 2013 i olika skepnader tack vare Andreas Kerrén. Andreas började då sätta upp reflexer i skogen tillsammans med sin sambo Sara (en av initiativtagarna till Move Breathe Pause). I början var det ett gäng kompisar som satte på sig pannlampor och roade sig på stigarna i mörkret. Tillsammans med Lupita (en annan av initiativtagarna till Move Breathe Pause) började reflexrundorna att arrangeras under namnet Live Love Run och allt fler hittade glädjen och spänningen i att springa i en mörk skog innesluten i sin bubbla av ljus.

 

Andreas älskade att springa och hitta på äventyr med löpning i fokus. Han letade ständigt nya platser att kunna skapa roliga reflexslingor på. 2015 blev han diagnostiserad med cancer och han dog 4 januari 2017. Live Love Run är vårt sätt att hedra Andreas och hans engagemang för löparcommunityt som han älskade så mycket.

 

I februari 2017 hölls en minnesreflex för Andreas på originalslingan i Bokskogen/Torup, den första han skapade. Det kom över 100 personer som gick eller sprang på snötäckta stigar som gnistrade i pannlampornas sken. Det var otroligt vackert mitt i all sorg att se ljusen sträcka sig som ett pärlband genom skogen.

 

Med Reflexeventen vill vi bjuda andra på den magiska upplevelse som det faktiskt är. Vi vill uppmuntra till natur, frisk luft och rörelse. Vi vill lysa upp mörkret – tillsammans.

Kommande event

No event found!

Move Breathe Pause