Deprecated: Elementor\DB::is_built_with_elementor is deprecated since version 3.2.0! Use Plugin::$instance->documents->get( $post_id )->is_built_with_elementor() instead. in /customers/5/9/8/movebreathepause.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5213 Möt teamet - Move Breathe Pause

MÖT TEAMET

Hej! Det är vi som jobbar med Move Breathe Pause

Sara Ivarsson

Kroppen, hjärnan och sinnet; hur vi funkar, hur allt samspelar och varför vi mår som vi gör är mitt största intresse.

För mig kommer rörelse naturligt, men jag måste träna på att pausa. Naturen, och helst skogen, är mitt ”happy place”. Det har nog aldrig hänt att jag inte mår bättre när jag lämnar än när jag kom.

Min sambo dog av cancer 2017. Upplevelserna från hans sjukdomstid, och efteråt, har haft stor roll i att Move Breathe Pause kommit till. Jag fixar och donar med det mesta i föreningen, men ni kommer framförallt möta mig på yogaklasserna och Live Love Runs event.

Jag har tidigare jobbat som dekoratör på Panduro i många år och jag älskar att skapa med händerna. Idag driver jag mitt egna företag Everflow där jag jobbar som lymfmassör  och yogalärare med fokus på lymfhälsa.

Ulrika Lembke

Jag jobbar till vardags inom flygtrafikledning och inom yogans värld. Jag har så länge jag kan minnas varit intresserad av hälsa och hur vi mår bra.

Mina intressen är djur (har en katt) och natur, hälsa, yoga och vin. Ljud och hur vi påverkas av ljud fascinerar mig och jag har utbildat mig till sound massage practitioner. Jag älskar att resa och uppleva nya saker. ​

Ann Hermansson

För mig är yoga ett sätt att hantera stress, bygga motståndskraft och främja läkning. Den har hjälpt mig bli en bättre version av mig själv och att tackla utmaningar i livet. Ett exempel på det är att jag efter 30 år inom sälj och marknad vågat ta steget att sadla om till yogaterapeut. Som yogaterapeut arbetar jag med skräddarsydda terapeutiska verktyg som samtal, yoga, andningsövningar, massage och meditation, både individuellt och i grupp.

Ett år in på utbildningen till yogaterapeut fick jag bröstcancer och opererades i november 2020. Under månaderna som följde har yogan med Move Breathe Pause varit en stor hjälp för mig att komma på banan igen. Därför är jag så lycklig över att få ”ge tillbaka” genom att erbjuda yoga här online.

Jag driver nu Yogaklinken på Lidingö i Stockholm där jag håller kurser inom terapeutisk yoga, yoga för cancerberörda och yoga vid långvarig smärta.

Lupita Svensson

Kommer snart

Move Breathe Pause

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]