STÖD OSS

Move Breathe Pause är en ideell organisation som drivs helt utan vinstintresse.

Vi erbjuder kostnadsfria aktiviteter så att ekonomi inte ska vara ett hinder för få tillgång till information och verktyg som bidrar till bättre hälsa och välmående.

Genom donationer, sponsring och medlemskap kan vi se till att stöd och aktiviteter finns tillgängliga för alla cancerberörda. Vi vill gärna att du är en del av föreningen och hjälper oss att växa större och starkare så att vi kan nå fler.

Så här kan du göra för att växa med oss:

Bli medlem

Oavsett om du har fått en cancerdiagnos och lever med eller efter cancer, eller om du som närstående lever bredvid cancer är du välkommen att bli medlem i Move Breathe Pause.  Du är också välkommen att bli stödmedlem. Tillsammans växer vi oss större och starkare och gör skillnad.

 

Medlemskapet gäller på årsbasis och förnyas under februari varje år. Om du blir medlem under årets sista kvartal så gäller ditt medlemskap även för kommande år (vilket i år innebär om du blir medlem under oktober, november och december 2023 så gäller ditt medlemskap under 2024 och du får förfrågan om att förnya ditt medlemskap först februari 2025.)

 

 

Aktiv medlem: 300kr/år
Som aktiv medlem får du tillgång vårt videobibliotek och kan delta gratis i andra aktiviteter ex föreläsningar. Du får även delta på vårt retreat till ett förmånligt pris!

 

 

Stödmedlem 100kr/år
Som stödmedlem hjälper du oss att växa och göra skillnad.

 

 

Alla, oavsett om du är medlem i Move Breathe Pause eller inte, har alltid tillgång till våra livestreamade yogaklasser.

 

 

För att bli medlem:

Fyll i dina uppgifter nedan och skicka din betalning till:

Swish: 123 51 928 51
Bankgiro: 5621-2558

  Ge en donation

  Din donation gör stor skillnad för cancerberörda. Med hjälp av donationer kan Move Breathe Pause utöka verksamheten och erbjuda mer aktiviteter och ge stöd till fler cancerberörda.

   

  När du betalar in:

  • Skriv namn gärna namn och emailadress.
  • Skriv att inbetalningen gäller Donation.

  Swish: 123 51 928 51

  Bankgiro: 5621-2558

  Bli sponsor

  Som företag har du möjlighet att sponsra vår verksamhet och bidra till att den fysiska och psykiska hälsan hos cancerberörda förbättras. Cancer påverkar inte bara individen utan även samhället i stort. Varje individs välmående efter en cancerdiagnos, patient som anhörig, är viktig att ta vara på.

   

  Vill du som företag göra skillnad och växa med oss? Kontakta oss på info@movebreathepause.se

   

  Move Breathe Pause